Contest Meraikan Qaseh Ibu: Mother's Day Happy Moments!

Klik untuk tumbesaran gambar
Salam!
Sempena Hari Ibu bulan ini, kami dengan sukacita nak umumkan yang kami sedang buat contest Happy Moments. Macam mana nak join? Senang ja.

1. LIKE je page QASEH 
2. Ambil gambar dengan emak anda dalam mood ceria dan gumbira
3. Post gambar di timeline page QASEH 
4. Ceritakan detik manis anda dengan emak anda tak lebih daripada 99 patah perkataan (cerita kat caption gambar tu) 
5. Minta tolong kawan-kawan VOTE!

Tarikh akhir untuk post gambar pada 20 Mei, dan undian berlangsung sehingga 24 Mei
Pemenang akan diumumkan pada 25 Mei ini.

Senang kan? Jom sertai! (^_^)v

1 comment:

SyUhAdA said...

alah..takde kat umah..tak leh amek gmbr ngn mak la..